Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Bellman & Symfon herätyskellot

Herääminen ei voi olla helpompaa.
Herättääkö nykyinen kellosi kaikki muut naapurit, paitsi sinut ? Nyt sinulla on mahdollisuus lopettaa perinteinen ääniherätys ja nukkua silti rauhassa, ilman pelkoa, että et heräisi aamulla. Bellman & Symfonin uusi herätyskello herättää sinut kirkkailla vilkkuvaloilla, tehokkaalla värinällä ja äänellä, joka tulee suoraan tyynysi alta ? täydellistä, etenkin silloin, kun sinun on noustava ylös muita herättämättä.

Tuotteita yhteensä 3 kpl
classic_kello.jpg&width=280&height=500

Bellman Classic herätyskello BE1350

Bellman & Symfon Classic herätyskellon avulla sinun ei enää tarvitse pelätä, että nukut liian pitkään. Valitse heräämistavaksi voimakas ääni tai täristin, joka värisee suoraan tyynysi alla. Täydellistä, mikäli sinulla on vaikeuksia heräämisen kanssa tai kuulosi tasoon alentunut.
Classic herätyskellossa..
Hinta: 134.15 €
pro_kello.jpg&width=280&height=500

Bellman Pro herätyskello BE1370

Bellman & Symfon Pro herätyskellon avulla sinun ei enää tarvitse pelätä, että nukut liian pitkään.
Valitse heräämistavaksi voimakas ääni, neljä erittäin kirkasta LED- vilkkuvaloa tai täristin, joka värisee ja tuottaa ääntä suoraan tyynysi alla. Täydellistä, mikäli sinulla on vaikeuksia heräämisen kanssa..
Hinta: 188.40 €
vibio-bedshaker-mobile-kuulokauppa.jpg&width=280&height=500

Vibio langaton täristin

Mikäli olet menossa nukkumaan tai päiväunille Vibio pitää huolen, että heräät varmasti. Vibio toimii yhdessä helppokäyttöisen sovelluksen avulla, joka on saatavilla iOS ja Android älylaitteille. Aseta herätys sovelluksella ja sijoita Vibio patjan ja tyynyn alle, kun on aika herätä Vibio hälyttä hiljaisilla..
Hinta: 119.00 €